Mielen treenit

Tältä sivulta löydät blogitekstit, joissa kokoan yhteen mielen treenivinkit teksti-, video- ja grafiikkamuodossa.


Kohtaatko usein tilanteita, joissa teet huonoja päätöksiä? Et pystykään pitämään kiinni suunnitellusta ja käyttäydyt vastoin parempaa ymmärrystäsi, kun triggeröidyt? Teet jotain, mitä ei haluaisi tai jätät tekemättä jotain, mikä olisi järkevää? Tässä blogitekstissä käsittelen haastavissa tilanteissa toimimista ja jaan työkalun, jonka avulla voit...

Etkö saa kiinni siitä, mitkä asiat kiinnostavat sinua? Kärsitkö siitä vaivasta, että eniten kiinnostaa kaikki? Vai tuntuuko sinusta, ettet oikeastaan tee mitään itseäsi kiinnostavia juttuja vaan pelkästään sellaisia, joita sinulta odotetaan? Tässä blogitekstissä käsittelen sisäistä motivaatiota ja jaan työkalun, joka voi auttaa sinua saamaan...

Etkö osaa sanoittaa vahvuuksiasi? Vai onko mieleesi hiipinyt tympeä ajatus, ettet oikein osaa kunnolla mitään? Tässä blogitekstissä käsittelen palautteen saamisen tärkeyttä ja jaan työkalun, jonka avulla voit paikata akuuttia palautepulaa ja tunnistaa vahvuuksiasi.

Onko stressaantunut olo? Onko sinulle kasaantunut kaikenlaista huolta ja harmia, etkä oikein saa kiinni siitä, mistä kannattaisi aloittaa? Tässä blogitekstissä käsittelen ongelmavyyhdin haittoja ja jaan harjoituksen, joka auttaa sinua selvittämään huolisumaasi, jotta pääset tilanteessa eteenpäin.

Kohtaatko tilanteita, joissa toimit äkkiä vaistonvaraisesti ja jälkeenpäin kaduttaa? Haluaisitko oppia sietämään haastavia tilanteita paremmin ja toimimaan niissä rakentavammin? Tässä blogitekstissä käsittelen sisäänrakennetun autopilottimme ikävää puolta ja jaan työkalun, joka voi auttaa ostamaan aikaa paremmalle reagoinnille.

Oletko tilanteessa, jossa haluat muutosta hirveästi, mutta sinulla ei meinaa riittää uskoa siihen, että se toteutuu? Tässä blogitekstissä käsittelen energiavirtojen suuntaamista tuskailusta sisuuntumiseen ja tekoihin, ja jaan hieman erikoisemman harjoituksen, joka ravistelee sinua pois horroksesta!

Onko sinulla tavoite, jolle ei vaan tunnu löytyvän aikaa? Oletko pysähtynyt ajattelemaan, mihin kaikkeen muuhun kulutat aikaa, energiaa ja rahaa? Tässä blogitekstissä käsittelen resurssisyöppöjä ja jaan harjoituksen, jolla voit paikantaa omasi!

Kannattaako kaikkia ajatuksiaan uskoa? Erityisesti yllättävissä tilanteissa ja muutoksissa ajatukset voivat mennä pahimmillaan pelonsekaiseksi mössöksi, josta ei erota enää totuutta. Tässä blogitekstissä esittelen harjoituksen, jolla järjestelet ja siivoat pääkoppasi tuotoksia.

Miksi joihinkin muutoksiin on hankalaa lähteä? Miksi joihinkin lähdetään innokkaasti mutta vauhti hiipuu matkalla? Tässä blogitekstissä kerron "motivaation kaavasta" ja jaan perusharjoituksen, jolla voit kartoittaa motivaatiosi tilan ja jopa parantaa sitä.