Luotaus

Onko sinulla muutosprojekti, jonka kanssa olet kamppaillut jo vuosia, muttet edisty haluamallasi tavalla? Oletko päättänyt kehittyä jossakin asiassa, muttet tunne itseäsi kyvykkääksi toteuttamaan suunnitelmaasi? Huomaatko opittujen kaavojen, pelkojesi tai mielitekojesi ajavan tahtosi yli?


Luotaus-valmennus syntyi pohtiessani omia muutosprojektejani, joissa olen sahannut edestakaisin edistymisessä tai kehittymiskohteitani, joissa muutoksen askelien ottaminen on tuntunut ylitsepääsemättömän vaikeilta.

Havaitsin, että edistymistämme estää usein opitut tavat ja kehät, joita toistamme, ja joilla vastaamme usein pelkoihimme tai täyttymättömiin tarpeisiimme. Kehitin coachingkeskustelua ja harjoituksia yhdistävän valmennuksen rikkomaan tien ulos kehistä, jotka eivät palvele sinua.

Valmennuksessa sukellamme katsomaan näitä kehiä, tilanteita, joissa ne esiintyvät, esteitä ja voimavaroja. Haastan sinut tutkimaan itseäsi turvallisessa tilassa.

Luotaus sopii erityisesti selvään muutostoiveeseen, joka tuntuu jumittavan.


Valmennusprosessiin kuuluu:

  • kevyt ennakkovalmistautuminen
  • itse valmennustapaaminen
  • raportti ja vinkit itsenäiseen harjoitteluun
  • miten edistyy -puhelu.

Valmennus koostuu ohjatusta, syvästä reflektoinnista sekä räätälöidyistä tehtävistä. Työskentely on intensiivistä ja välissä pidämme lyhyen tauon.

Käsittelemme tilannetta, resursseja, prioriteetteja, esteitä, identiteettiä, laukaisevia tekijöitä, poikkeuksia, keinoja, ratkaisumahdollisuuksia ja toimintasuunnitelmia.

Ensisijainen tavoite valmennustapaamiselle on luoda turvallinen kohtaamisen tila, jossa voit tutkia itseäsi, sanoittaa kipukohtia ja löytää ratkaisumahdollisuuksia ja koko valmennukselle vahvistaa mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi.

Valmennus on yksilövalmennusta ja tapahtuu sen henkilökohtaisen luonteen vuoksi lähivalmennuksena, ellet aivan erityisesti toivo etäversiota (käytössä Miro).

Luotaus on kertavalmennus, jonka jälkeen voimme halutessasi jatkaa sparrausta. Raportti ja treenivinkit tukevat sinua kuitenkin itsenäiseen harjoitteluun.


Oletko valmis sukeltamaan syvälle itseesi? Voimme keskustella Luotauksesta tarkemmin kun otat yhteyttä.