Käyttöehdot

Tilaaminen

Tilaa tuote verkkokaupan kautta.

Mikäli tuotetta ei ole saatavilla verkkokaupassa, voit ottaa yhteyttä ja voimme sopia tilaamisesta ja laskutuksesta erikseen.

Maksaminen

Maksu tapahtuu joko tilauksen yhteydessä verkkokaupassa tai laskutuksena.

Maksupalveluntarjoaja

"Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan."

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Paytrailin maksuvaihtoehdot (Kykenen verkookaupassa) ovat  pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Erillinen lasku

Voit tilata myös tilisiirtolaskun. Tähän löydät ohjeet verkkokaupasta tilatessasi. Toimitan laskun kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää.

Voit maksaa myös MobilePayllä, jolloin lähetän sinulle laskun maksupyyntönä. Tähän löydät ohjeet verkkokaupasta tilatessasi.

Mikäli haluat maksaa tuotteen erissä, ota yhteyttä ja voimme sopia laskutuksesta erikseen. Osamaksueriin lisätään jokaiseen laskutuslisä (2e+ALV) (sekä tilisiirtona tai MobilePayn kautta tehtynä).

Toimitus

Toimitan ostamasi tuotteen sähköisesti tuotteen kuvauksessa mainitulla tavalla. Toimituskuluja ei näin ollen ole.

Peruutusoikeus

Koska kyseessä on digitaalinen tuote, voit peruuttaa tilauksesi vain jos en ole ehtinyt luoda sinulle pääsyä valmennusalustalle. Laita siis mahdollisimman nopeasti viestiä minulle, jotta en laita sinulle pääsyä tuotteeseen. Palautan peruutuksen yhteydessä maksusi kahden arkipäivän sisällä maksustasi.

Mikäli sinulla on ongelmia saada tuote toimimaan tai sen käytössä on ongelmia, laita minulle viestiä.

Toimitusehdojen hyväksyminen

Hyväksyt ehdot verkkokaupan tilauksen yhteydessä. Mikäli tilauksesta sovitaan muuta reittiä, hyväksyt ehdot erikseen lähettämäni lomakkeen yhteydessä.

Verkkokaupan tiedot

Yritys: Valmennustoimisto Kykene Oy

Y-tunnus: 3304781-7

ALV-numero: FI33047817

Sähköposti: raisa@kykene.fi

Puhelin: +358413111411

Verkkokaupan osoite: https://www.kykene.fi/verkkokauppa/

Osoite: Kalevan puistotie 19 c 91, 33500 Tampere, Suomi